Køb trin-for-trin

INDKØBSVOGNEN
Find den ønskede vare. Læg varen i indkøbsvognen ved at klikke på symbolet "LÆG I VOGN".

Derefter kan du fortsætte dine indkøb, hvis du ønsker at handle flere varer.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og f.eks. ændre antallet af varer, kan du hhv. slette indholdet af din indkøbsvogn vha. x-knappen, eller rette antallet af varer i boksen til den relevante bestilling. 

------------------------------------------------

BETALING
Når du er færdig med at handle, går du via indkøbsvognen til kassen. Knappen hedder "GÅ TIL KASSEN"

Udfyld dine kontaktionformationer, tryk dernæst på knappen "NEXT"

Under Shipping er det vigtigt, at du udfylder feltet "STATE/PROVINCE", da dit køb ikke kan gennemføres uden denne information. Vi anbefaler, at du evt. oplyser den by du bor i.  

KASSEN = BETALINGSMODUL PAY PAL
Betalingen i denne webshop foregår via PayPal-modul som webshoppen er direkte koblet på, hvor du også har mulighed for at betale med betalingskort.

Når du skal igang med din betaling, så har du til højre en oversigt over din bestilling og til venstre informationer om forsendelse og betaling.

Selvom du under "Payment information" kun kan vælge knappen "Betal med PayPal" kan du også betale med alle gængse betalingskort.

Ved tryk på "Betal med Paypal" knappen åbner et vindue, hvor du kan vælge "Betal med betalingskort". Indtast din e-mail, vælg mellem at betale med PayPal konto eller at fortsætte som gæst, herefter vil du kunne indtaste informationer om betalingskort.

Som PayPal gæst kan du betale med alle gængse betalingskort.

------------------------------------------------

Vi tager forbehold for evt. skrive- eller prisfejl.